Vakantieparken

Vakantieparken

Een vakantiepark bied verschillende faciliteiten in handbereik. Zo is Centerparcs een sterke speler in zwemmen en horeca. Maar er zijn ook veel activiteiten voor kinderen te doen. En live entertainment meerdere keren in de week voor jong en oud. En kun je juist weer bij Landal terecht voor een natuurlijke omgeving en rustig genieten. Maar ook voor de actievelingen zoals wandelaars en fietsers is er veel te beleven.

Centerparcs

Centerparcs is een bungalowpark wat je o.a. in België en Nederland kunt vinden. Het is een overkoepelende naam van diverse vakantieparken.
Het hoofdkantoor van Centerparcs Europa staat in Rotterdam.
Sunparks is in 2007 ook onderdeel geworden van de Centerparcs groep.
Rond 2011 a 2012 zijn de meeste Belgische parken vernieuwd.
Zo werd er o.a. gewerkt aan renovaties van de cottages en het zwembad Aqua mundo.
In 2017 is het meest populaire vakantie park geopend in de Belgische Ardennen.
Het is overgegaan van Sunparks naar Centerparcs en heeft een gigantische opknapbeurt gekregen.
Maar ook aan de Vlaamse kust vind je vakantiepark de haan wat onderdeel is van Centerparcs.

Landal

Ook Landal is een begrip in de Belgische en Nederlandse samenleving. De vakantieparken zijn wellicht niet zo modern als Centerparcs maar zeker het bezoeken waard. Landal richt zich namelijk op een natuurlijke beleving met zoveel mogelijk behoud van het groene goud. Zo kunnen avonturiers en rustzoekers altijd een vakantie naar zin beleven. Landal parken zien mensen ook vaak als een charmant dorpje. Zo kun je op deze parken veel in de natuur wandelen. Niet alleen recreatief maar ook sportief. Vooral de Ardennen en het Belgisch Limburg is een van de aanraders dan. Ook komen er veel fietsers op de parken van Landal af. Door de unieke ligging zijn er ook veel populaire maar ook unieke fietsroutes te vinden. Met of zonder helling het is voor jong en oud echt een aanrader om een keer naar Landal geweest te zijn.

MEER TE WETEN KOMEN

Vlaamse jeugdherbergen

Jeugdreizen

breakfast