Jeugdreizen

Jeugdreizen

Er zijn verschillende soorten jeugdreizen. Ben je van zon zee zuipen ziekenhuis? Of ga je liever op een nuttige vakantie waar je wat cultuur op kan snuiven? Wij bespreken hieronder de mogelijkheden die er zijn. En ook een populair groeiend begrip voor de jeugd namelijk de taal reizen.

Leer een nieuw taal jeugdreis

Je hebt ook speciale jeugdreizen waar je een nieuwe taal kunt leren.
Tijdens de vele uitstapjes maak je kennis met de cultuur en taal.
Afhankelijk van jou keuze kun je zelf kiezen hoelang en hoe intensief je deze vakantie wil beleven.
Haal de cultuur en taal binnen enkele weken tot enkele maanden in huis.
Ook ideaal als opfriscursus voor het begin van het nieuwe schooljaar.
Zo ben jij alvast voorbereid en zullen de lessen wat makkelijker gaan.

Actieve reizen

Voor de actieve jongeren is Slovenië de plaats waar je heen moet. Ze hebben hier diverse gezellig campings die zich richten op de jeugd. Ook zitten er activiteiten aan verbonden zoals raften en bodyboarden. Dit kan omdat Slovenië vele berg gebieden heeft en daarnaast ook vele rivieren. ’s avonds kan je op de camping natuurlijk genieten van een heerlijk kampvuur. De reizen zijn in verschillende lengtes te boeken beginnend bij 1 week. Je komt fitter terug als dat je er heen bent gegaan.

Zon zee en zuipen

Spanje en dan vooral Ibiza en lloret de mar zijn echt bestemmingen waar je van de zon en zee kunt genieten. Laat alles even los en ga uit je dak! Ook is hier een bruisend nachtleven waar mensen van over de hele wereld feest komen vieren. Naast de befaamde kroegen vind je hier ook cocktailbars waar je alvast rustig kunt gaan indrinken. Wist je dat het maar enkele uren vliegen is? Je bent dus zo op je bestemming en kan dan heerlijk beginnen aan de welverdiende vakantie. Wat wil je nog meer?

MEER TE WETEN KOMEN

Vlaamse jeugdherbergen

breakfast

Vakantieparken